Oppussing

Oppussing og restaurering

Vi utfører en rekke tjenester i forbindelse med oppussing, restaurering og rehabilitering:

Utskiftning av vinduer og dører

Har du en dugget, punktert rute? Utskiftning av dine gamle vinduer kan føre til at du sparer penger. Varmetap kan fort bli dyrt om vinteren når strømmen koster.

Takomlegging

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette kan fort bli dyrt og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Mistenker du at taket på huset ditt er gammelt eller modent for utskiftning? Ta kontakt med oss så legger vi nytt tak for deg før problemet blir for stort.

Tilbygg og ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Kanskje du har en tomannsbolig som du vil bygge om til enebolig? Vi tar jobben for deg og leverer til avtalt tid og til garantert kvalitet.

Energirehabilitering

Det kommer til stadighet nye krav til energieffektivitet i boliger. Vi utfører større rehabiliteringer som omfatter etterisolering med vindtetting, installasjon av energieffektive vinduer, moderne ventilasjonsløsninger og mye mer. Det er spesielt viktig at boligen tilfredsstiller kravene dersom du tenker på å leie ut.

Nytt gulv

Det er viktig at gulv er av ordentlig kvalitet og at de blir lagt skikkelig, samt at du velger riktig gulv i forhold til dine behov. Har du dyr? Små barn? Bruker du høye hæler? Er gulvet en plass der det blir brukt spesielt mye? Ta kontakt så hjelper vi deg å finne gulvet som passer for deg og dine behov.

Restaurering

Har du et gammelt hus som du ønsker å pusse opp, samtidig som du bevarer det originale uttrykket? Vi vedlikeholder og konserverer slik at byggets særpreg og originale stil blir tatt vare på. Vi forstår viktigheten av å behandle historierike bygg på riktig måte – vi har erfaringen som gjør at du kan slappe av når du velger oss for restaurering.

Snekkertjenester

Braaten & Hansen ANS leverer snekkertjenester i Sarpsborg-området, enten du har behov for en handyman eller har et større byggeprosjekt som trenger profesjonell oppfølging. Vi har dyktige og seriøse håndverkere i staben og tar de fleste oppdrag.

Braaten & Hansen ANS

Vi har lang erfaring innen bransjen – når du velger oss kan du stole på at kvaliteten blir ivaretatt, enten du skal ha ny enebolig eller pusse opp et tilbygg.

Om oss

Braaten & Hansen ANS ble etablert 17. januar 1983 av innehaverne Bjørnar Braaten og Tom-Helge Hansen. Nå består firmaet av 5 personer i full stilling.

Tjenester

Braaten & Hansen ANS  utfører både oppføring av nye boliger og ombygging, i tillegg til restaurering og rehabilitering.

Kontaktinformasjon

Adresse: Surfellingen 2,
1739 Borgenhaugen
Telefon: 926 19 267
E-post: post@b-h.no