Ny enebolig

Ny enebolig?

Vi hjelper deg gjerne med å realisere din boligdrøm. Vi bygger boliger av høy kvalitet – en bolig er gjerne den største investeringen vi gjør her i livet, derfor er det viktig at når du først bygger så skal det gjøres skikkelig. Dette vet vi i Braaten & Hansen ANS og det er med dette mål for øyet at vi har opparbeidet oss mange år med lang og bred erfaring – alt for at du skal få realisert ditt drømmehus.

Vi fører opp nybygg – fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris, i tillegg til 5 års reklamasjonsrett. Du kan med andre ord være trygg på at det vi leverer svarer til forventningene og at det tåler tidens tann.

Trenger du hjelp til tegning og planlegging?

Vi hjelper deg med det også. Når du velger oss for oppføring av nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben – fra A til Å.Kontakt oss »Braaten & Hansen ANS

Vi har lang erfaring innen bransjen – når du velger oss kan du stole på at kvaliteten blir ivaretatt, enten du skal ha ny enebolig eller pusse opp et tilbygg.

Om oss

Braaten & Hansen ANS ble etablert 17. januar 1983 av innehaverne Bjørnar Braaten og Tom-Helge Hansen. Nå består firmaet av 5 personer i full stilling.

Tjenester

Braaten & Hansen ANS  utfører både oppføring av nye boliger og ombygging, i tillegg til restaurering og rehabilitering.

Kontaktinformasjon

Adresse: Surfellingen 2,
1739 Borgenhaugen
Telefon: 926 19 267
E-post: post@b-h.no