Garasje og terrasse

Garasje og terrasse

Garasje og carport

Har du fått deg ny bil og ønsker å flytte den ut av oppkjørselen og inn i et skikkelig hjem? En garasje eller carport er en investering i bilen og øker samtidig verdien av boligen din. Braaten & Hansen ANS leverer garasjer og carporter i flere utforminger og størrelser. Vil du ha enkel eller dobbel? Med eller uten boder? Kanskje du ønsker loft eller hems? Ta kontakt så skreddersyr vi en løsning til deg.

Terrasse og balkonger

Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Braaten & Hansen ANS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner slik at du kan nyte solen når den endelig titter frem. Ta kontakt så hjelper vi deg å komme i gang, slik at du kan nyte finværet.
Braaten & Hansen ANS

Vi har lang erfaring innen bransjen – når du velger oss kan du stole på at kvaliteten blir ivaretatt, enten du skal ha ny enebolig eller pusse opp et tilbygg.

Om oss

Braaten & Hansen ANS ble etablert 17. januar 1983 av innehaverne Bjørnar Braaten og Tom-Helge Hansen. Nå består firmaet av 5 personer i full stilling.

Tjenester

Braaten & Hansen ANS  utfører både oppføring av nye boliger og ombygging, i tillegg til restaurering og rehabilitering.

Kontaktinformasjon

Adresse: Surfellingen 2,
1739 Borgenhaugen
Telefon: 926 19 267
E-post: post@b-h.no